Groote Wielenlaan 85 t/m103
5247 JA Rosmalen
Tel: 085-0025130

teamrosmalenwest @vivent.nl
www.vivent.nl

Vivent thuiszorg

Vivent is de persoonlijke zorgverlener in de buurt, met een kwalitatief goed zorgaanbod dat aansluit op uw wensen en behoeften. De dienstverlening richt zich op iedereen met een zorgvraag. En op mensen die vanwege specifieke beperkingen behoefte hebben aan heel speciale behandeling, verpleging of verzorging. Dat doet Vivent bij u thuis en, wanneer dat niet meer lukt, in haar zorgcentra.

Uw wijkteam

Heeft u vragen over zorg? Wilt u graag weten wat er wel en niet mogelijk is, hoe u zorg krijgt en wie het vergoedt? Stel dan uw vragen aan het Vivent wijkteam in uw buurt.
Wijkteam Rosmalen West helpt u graag om de juiste zorg te regelen. Wij verlenen als zelfsturend team de zorg in uw wijk, zodat u bij u thuis telkens dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Als u zorg krijgt van Vivent, krijgt u een eigen Vivent Contactpersoon. Deze contactpersoon is uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw zorg.

Zorg van Vivent

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met Wijkteam Rosmalen West. U kunt ons altijd gemakkelijk bereiken via 085-0025130.

Wij zijn vanaf Mei 2015 met ons kantoor gevestigd in Gezondheidscentrum De Groote Wielen, en houden spreekuur op afspraak