Groote Wielenlaan 99
5247 JA Rosmalen
Tel: 0900-4636443

cbgrootewielen@ggdhvb.nl
www.ggd.nl
twitter.com/ggdnederland

Openingstijden

Spreekuur De Groote Wielen:
Woensdag 11:30 - 12:00 uur

Afspraak maken

Tel: 0900-4636443

Maandag t/m vrijdag 08:00-17:00 uur

Jeugdgezondheidszorg GGD Hart voor Brabant

De GGD jeugdgezondheidszorg bevindt zich op de begane grond van het gezondheidscentrum. De GGD Jeugdgezondheidszorg volgt samen met u de groei en ontwikkeling van uw kind. Ons team bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, en een teamassistente. We werken nauw samen met de andere zorgaanbieders in het centrum, zoals verloskundige, logopediste, kinderfysiotherapeuten en diëtiste.

Ieder kind in beeld

We zien uw kind tijdens vaste contactmomenten op ons consultatiebureau. Samen met u bespreken we de groei en de ontwikkeling van uw kind en we beantwoorden al uw vragen over gezondheid, opvoeding en gedrag.

Als blijkt dat er zorgen zijn, ook dan bekijken we samen met u hoe we aan een oplossing kunnen werken. Zo nodig verwijzen wij door naar bijvoorbeeld huisarts, fysiotherapie, logopedist of een andere deskundige. Dat gebeurt uiteraard altijd in overleg met u.

We doen méér

Ook bieden we voor uw kind vaccinaties aan tegen de meest voorkomende infectieziekten, zoals difterie, tetanus, mazelen en polio. We hebben ook een rol in de collectieve preventie en geven voorlichting op scholen en in de wijken/kernen voor zowel jongeren als ouderen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Wilt u tips of adviezen over de opvoeding van uw kind? Of heeft u twijfels over de gezondheid van uw kind? Maak dan een afspraak met de GGG Jeugdgezondheidszorg via
tel. 0900 – 46 36 443. Bereikbaar elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

foto-ggd